Laatste reacties
Backend OpenCart

De gebruikersgids om de backend van OpenCart te configureren en te beheren.

Gratis webshop

Geplaatst door in Extensies op 02-06-2013 . 0 Reacties.

OpenCart is open source webshop software en geschikt voor kleine webwinkels, grote webwinkels en uitgebreide multistores. Als je alles in eigen beheer wilt doen en de Engelse taal geen probleem is dan kun je de software gratis downloaden en zelf installeren. Met eventuele vragen ga je naar het OpenCart forum.

Installeren

Je kunt de software zelf installeren als je de instructies volgt. Uiteraard heb je wel ruimte op een server nodig en een domeinnaam. Gelukkig zijn er genoeg hosting aanbieders waar je een hostingpakket of eigen server kunt bestellen en je domeinnaam kunt laten registreren.

Uhh.. mijn Engels is niet voldoende, wat nu?

Het is raadzaam om de installatie niet zelf te doen als je de Engelse taal niet helemaal machtig bent en de documentatie niet begrijpt. Een verkeerde installatie is al een slecht begin. In dat geval kun je het installeren van de software beter door een expert laten doen.

Hosting met gratis OpenCart installatie!

Een wervende tekst die je vaak tegenkomt op het internet. Nou, dat is dan mooi meegenomen denk je dan. Hopelijk krijg je dan ook nog gratis support van hun "OpenCart experts" en lossen zij alle problemen zonder kosten voor je op. Ik denk dat het laatste woord hierover nog niet is geschreven en ik zal er later zeker op terugkomen.

Downloaden

De zelfdoeners kunnen de software hieronder downloaden. vQmod is extra software, open source en ook gratis te downloaden.

OpenCart webshop software Gratis downloaden
vQmod extra software Gratis downloaden

 

Tot kijk!

De redactie

Tags: gratis software, expert Laatst bijgewerkt: 06-06-2013

Reacties

Stuur een reactie

Beantwoord een bericht

* Naam:
* E-mail:(Niet gepubliseerd)
   Website:(Site url met http://)
* Bericht:
Verificatie code:
OpenCart Nieuws © 2021 | Installatie & Design gerealiseerd door Dymago | Powered by OpenCart