Laatste reacties
Backend OpenCart

De gebruikersgids om de backend van OpenCart te configureren en te beheren.

Kiyoh beoordelingen

Geplaatst door in Extensies op 12-10-2013 . 0 Reacties.

“OpenCart Module: Kiyoh Beoordelingen Widget”

Het is niet alleen belangrijk om beoordelingen van klanten te krijgen maar ook om deze in je webshop te tonen. De beoordelingen, ook wel reviews genoemt, geven bezoekers van je site een goede indicatie wat ze van je service en producten kunnen verwachten. Daarnaast worden de beoordelingen via Kiyoh opgenomen door Google wat dus ook weer kan zorgen voor betere zoekresultaten. Je kunt gebruik maken van de service van Kiyoh om je klanten een verzoek te sturen voor een beoordeling. Deze uitnodigingen worden alleen naar klanten gestuurd die daadwerkelijk een aankoop hebben gedaan.

De module om de Kiyoh beoordelingen via een widget in je webshop te tonen is nu beschikbaar en in ieder geval geschikt voor OpenCart versie 1.5.5.1 en 1.5.6. De module is eenvoudig te installeren, je hebt geen vQmod nodig en er worden geen bestanden overschreven.

Je kunt de module direct in gebruik nemen zonder ingewikkelde instellingen in de backend (admin) te hoeven doen. Er wordt extra uitleg gegeven over hoe je de module kunt installeren en hoe je deze kunt gebruiken. Deze informatie is online beschikbaar op de instructie pagina van de Kiyoh beoordelingen widget module.

De module is te downloaden via OpenCart extensies of via OpenCart Store

Tags: review, widget, kiyoh, module, beoordelingen Laatst bijgewerkt: 12-10-2013

Reacties

Stuur een reactie

Beantwoord een bericht

* Naam:
* E-mail:(Niet gepubliseerd)
   Website:(Site url met http://)
* Bericht:
Verificatie code:
OpenCart Nieuws © 2021 | Installatie & Design gerealiseerd door Dymago | Powered by OpenCart