Laatste reacties
Backend OpenCart

De gebruikersgids om de backend van OpenCart te configureren en te beheren.

OpenCart Nieuws site

Geplaatst door in Algemeen op 29-05-2013 . 0 Reacties.

Eindelijk is het zo ver en kunnen we met blijdschap zeggen dat de OpenCart Nieuws site gereed is. OpenCart is een prachtig stuk open source software waarmee je een eigen webshop kunt bouwen. Je hebt er ongetwijfeld wel eens over gehoord of gelezen of misschien al een OpenCart webshop in gebruik. Natuurlijk zijn er ook andere software pakketten, maar hier richten wij ons specifiek op OpenCart en de Nederlandstalige gebruikers.

OpenCart is populair

Omdat OpenCart steeds populairder is geworden de laatste jaren zijn er veel extra uitbreidingen beschikbaar zoals modules, betaalmethodes, verzendmethodes, talen en themes. Vanwege de grote hoeveelheid uitbreidingen, die we voor het gemak maar allemaal als extensies bestempelen, is het soms lastig te bepalen wat je nu wel of niet kunt gebruiken. Afgezien van de vraag of je een bepaalde extensie echt nodig hebt is het soms zoeken naar een spelt in een hooiberg in meer dan 8900 extensies.

Uitbreidingen?

Je kunt natuurlijk altijd zelf gaan kijken welke extensies er beschikbaar zijn op opencart.com om een idee te krijgen van het aanbod. Als je er maar rekening mee houd dat je wel de nodige kennis van OpenCart software moet hebben om ze te kunnen beoordelen, aanpassen, installeren en gebruiken.

Op deze site plaatsen we handige tips en worden extensies en themes uitgelicht. Opencartnieuws.nl dus goed in de gaten houden en... doe er je voordeel mee.

Tot kijk!

De redactie

Tags: extensies, tips Laatst bijgewerkt: 05-06-2013

Reacties

Stuur een reactie

Beantwoord een bericht

* Naam:
* E-mail:(Niet gepubliseerd)
   Website:(Site url met http://)
* Bericht:
Verificatie code:
OpenCart Nieuws © 2021 | Installatie & Design gerealiseerd door Dymago | Powered by OpenCart